Las Bike

LAS:n laadukkailla pyöräilykypärillä ajetaan Giro dÌtaliassa ja Tour de France klasikoissa. LAS:n kypäriä on valmistettu 40 vuotta ja niiden valmistus on edelleen Italiassa. Pyöräilykypärämallisto on laaja ja värivalikoimaa riittää. LAS:n kypärät saavat kiitosta etenkin hyvästä istuvuudesta, jonka on seurausta huolellisesta muotoilusta sekä korkeussäädettävsätä rollfit-niskatuesta. 

LAS -pdf -katalogi

LAS Supreme;

Victory Supreme on LAS:n kypäröiden "lippulaiva"; hiilikuitu vahvistus poikittain ja ohuet alumiiniset kiskot pitkittäin antavat kypärälle poikkeukselliset lujuusominaisuudet; koko S 52-59, 260g ja koko L 57-62. 280g, ovh alk 259 eur.

LAS Victory

Vicory on muodoltaan kuten Supreme, mutta kypärästä uupuvat edellä kuvatut vahvistukset. Victory on saatavilla 9 eri väriä. Molemmissa malleissa on magneettinen leukanauhan kiinnitys ja mukaan tulee suojapussi. Victoryn ovh on alk. 174,90 eur.

LAS Galaxy; ovh alk 149 eur.

LAS SquoloLight; ovh alk 129 eur.

LAS Asteroid; ovh alk 84,90eur.

LAS Cronometro

LAS Cronometro on täysverinen aika-ajo- ja ratakypärä. Tätä mallia käyttävät myös triatlonistit. Kypäräpakettiin kuuluu vaihtolinssit, vaihtopehmuste sekä suojapussi. Cronometron ovh on 184,90eur.

LAS Metropolis Freestyle; ovh 49,90eur