LAS Riding

Ilalialainen LAS tunnetaan ratsastusympyröissä tyylikkäistä ja erinomaisen laadukkaista kypäristä. LAS:n ratsastukypärät valmistetaan Pohjois-Italiassa Lombardian maakunnassa Bergamossa.

XTB Jumbing, XTB Jumbing Western, XT Double Western, XT Classic, XT DoubleEcoLether

XT kypäräsarja perustuu molding -tekniikalla tehtyyn kevyeen kypärkuoreen, josta eri mallit on jalostettu edelleen. Kyprän kuoren kerrokset on valettu muottiin ja puristettu yhdeksi, kerrosten välillä ei siis ole liimattuja pintoja.

XTB Jumbing ja XTB Jumbing Wester ovat malliston rollfit -mallit. Rollfit -kiristimen ansiosta kypärän voi säätä sopivaksi, ja kypärä pysyy hyvin päässä. Koko S säätyy välille 51-58 ja koko L välille 57-63. Kypärät ovat tyylikkäät, kevyet ja hyvinistuvat. 

XT Classicin mokkanahkainen pinta antaa kypärälle elegantin ilmeen. XT Double Westernissä on ruskea - musta pintanahka ja ruskea nahkalippa. Puolestaan XT DoubleEcoLether kypärässä on pehmeä mattapintainen nahka, ja se on saatavilla myös tumman sinisenä. Nämä kypärät ovat saatavilla koottain; XXS....L. XT DoubleEcoLether kypärään saa erillistilauksesta kristalleja koristamaan kypärää (Swarowsky -line ja CrystalsUnderFontmesh).

Aries, Goron ja Vega Shuttle Deluxe